Ytterligare en milstolpe nådd!

Alltså jag förstår ju att den inte kommer stanna där, men alldeles precis idag så har min ISK klättrat över 600 tkr för första gången. Om jag tittar tillbaka så inser jag att jag helt missade att markera halvmiljonen, för det senaste inlägget var Hur många pengahinkar har ni? vid 400 tkr.

Min total på Avanza inkl. tjänstepension har tydligen ökat med 284 300 pengar på 15 månader. Inte helt fel med tanke på hur små mina insättningar har varit det senaste året när vi i princip bara har lagt cash på hög till föräldraledighet och renoveringar. Nöjd! 🙂

4 reaktioner till “Ytterligare en milstolpe nådd!

 1. Så gött. Börsen är on fire nu! Jag får nypa mig ännu hårdare i armen vid nästan varje koll på värdet nu. Snyggt jobbat!

  Gilla

  1. Tack! On FIRE indeed 😉 Samma här, trots att det bara är en bråkdel av sparandet som har hamnat på ISKen. Jag längtar efter den där första miljonen när det verkligen ska ta fart!

   Gilla

  1. Tack! Samma här, jag fattade inte ens att jag hade missat att fira 500 tkr tills jag skrev det här inlägget. Men i just det fallet så kanske jag kan skylla på att jag har haft bebis på hjärnan? 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s