Eftermiddagspaus

Ellens Hentesaet av PetiteKnit i Sandnes Duo i färgen Rhododendron. Kofta, hätta och byxor ska det bli, i storlek yttepytteliten.

Stickar en pytteliten kofta, lyssnar på Kärleken väntar av Philip Bäckmo, och njuter av en KitKat mini. Mer behövs liksom inte. När Herr Lugn har hämtat slagborren som vi har hyrt inför helgens bergborrande så ska vi till hans bonusmamma och montera matbord, följt av invigning av sagda matbord.

Hoppas ni får en trevlig helg!

4 reaktioner till “Eftermiddagspaus

 1. Åh, vilken gullig! Önskar så att jag hade den där talangen, men istället är jag den som påbörjar en halsduk var femte år och kommer ungefär en tredjedel innan jag ger upp..

  Jag känner att jag inte riktigt hängt med här. Ska ni få en människobebis? När är det dags?

  Gilla

  1. Stickning verkar vara en sån där grej som de flesta har ett förhållande till – antingen önskar man att man var bättre på det/hade tålamod för det, eller så kan man det och gör det gärna. ”Det ser så fridfullt ut” har jag hört många gånger, men det är fasen inte enkelt!

   Inte än, men jag har börjat svara på frågan ”Är du gravid?” med ”Jag vet inte”. Vi hoppas och väntar, och hoppas och väntar, och… ja, du vet nog hur det är 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s