Ekonomi Mars

ekonomi mars
De gemensamma utgifterna är de som vi delar lika mellan oss, medan tabellen till höger visar våra egna respektive utgifter inklusive hälften var av de gemensamma utgifterna

Gemensam nettoförmögenhet: 758 301.87 kr (1 481 149.49 kr inkl. pension)

Börsen fortsätter som på räls, vilket märks tydligt på vår nettoförmögenhet!

Mars har varit lite mer lössläppt än februari, och månadens största utgift är en kontorsstol. Livsmedel landade å andra sidan på rekordlåga siffror, och månadens inkomster bröt 70 tkr för första gången.

Gemensamma utgifter

Boende inkl. ränta innehåller avgift till bostadsrättsföreningen, el, bredband och ränta på bolån samt privatlån.

Livsmedel landade på rekordlåga 1293.49, trots att vi har småhandlat på ICA hela 9 gånger. Utöver detta en storhandling på Hemköp. Det är för tidigt att dra några riktiga slutsatser, men jag håller fast vid tesen att vi kommer spara pengar genom att fylla förråden med större beställningar från Mathem.

Transport denna månad är en tankning av lånad bil.

Utemat den här månaden blev två pizzamiddagar och ett besök på McDonalds. Sedan lyxade vi till det för 1800 kr på Farang för att fira att vi har varit förlovade i ett år. De knäckte oss rejält med typ fem extrarätter denna gång, men fy tusan vad gott det är!

Trädgård – nu är det vår! Penséer, ranunkler och påskliljor planterades i två stora krukor för att göra fint inför lägenhetsvisningarna, och jag har satt sex dahliaknölar som förhoppningsvis ska ge blommor till vårt bröllop i höst, samt införskaffat en rejäl trädgårdsspade.

Inkomster

Herr Lugn fick sin vanliga lön och reseersättningar, och jag fick in debiteringen från min första kund utöver min grundlön. Vi var även hundvakt i över en vecka, och jag fick in de vanliga 720 kr från min ärvda kapitalförsäkring. Vi bröt 70 tkr för första gången, och mer kommer det förhoppningsvis bli när jag kommer ut till kund igen!

Egna utgifter

Försäkringar är medlemsavgift till facket och a-kassa.

Transport: SL-kort för oss båda, samt Herr Lugns resor med orkestern som han till viss del fått ersättning för (inräknat i inkomsterna).

Utemat: tre luncher och lite godis för min del, och 14 luncher, frukostar och fikor för Herr Lugn.

Övrigt: Herr Lugn har betalat sitt mobilabonnemang och kontoavgift, and that’s it! Jag å andra sidan köpte en asdyr kontorsstol och en Kindlebok (läser på mobilen), utöver mobilabonnemang, kontoavgift, och terminsavgift för kören.

Den episka stolen Håg Capisco 8106 som innebär lättnad för hela min kropp, men mest ryggen och svanskotan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s